Loading...

Event & Produktion

Efter flera hundra evenemang vet vi på Sportivity vad som krävs.

Oavsett om det är årsmöte, kickoff eller lansering av en produkt skall ett budskap förmedlas på rätt sätt, engagerat och på riktigt. Det ska bestå, vara en språngbräda för nästa steg i en längre process. Just därför är det så viktigt att processen kring vad som ska förmedlas och hur det ska göras blir rätt.

På Sportivity hjälper vi er att identifiera hur ett event kan vara rätt pusselbit och hur den passar in i ett större sammanhang. Ett lyckat event bygger på att förstå och vara helt dedikerad. Därför tar Sportivity hand om hela processen från att bygga och utveckla idén, hantera logistik och organisation, sätta rätt inramning med unik anpassning till varumärke och idé samt att veta vad som händer i nästa steg.

Vi hanterar allt från stora till små event. Det enda vi begär är att det finns eller att det går att utveckla en bärande idé. Just för att vi gör allt på riktigt.

Sportivity har sin bakgrund i sportens värld. Den använder vi oss av även inom andra områden. Förmågan att skapa inramning, ljussättning, skapa spänning och ett kreativt innehåll är viktiga delar även utanför idrottens värld.

Låt oss hjälpa till med att utveckla och bygga den arena som ni behöver. Researrangemang, den årliga kickoffen, årsmöten eller ert eget tävlingskoncept.

Loading...